IN YOGA Lent

rooster
Woensdagavond:
20.30 tot 21.30

Zaterdagochtend:
10.00 tot 11.00

kosten
Een proefles kost 5 euro
- Woensdag 29 augustus tot en met 19 december 2018:
  16 lessen á € 7,50 is € 120,-
- Zaterdag 1 september tot en met 22 december 2018:
  16 lessen á € 7,50 is € 120,-

Overmaken op NL 72 INGB 0007 409718
t.n.v. ATM Huinink
onder vermelding van: augustus tot en met december 2018

over de lessen
We zitten eerst even rustig om de drukte van de dag te laten zakken. In deze beginmeditatie voel je kort de onderdelen van je lichaam. Dan beginnen we met eenvoudige (rek-) oefeningen, dit werkt als warming up. Daarna volgen de yogahoudingen, de asana’s. We doen houdingen die wat langer worden aangehouden en actieve dynamische houdingen. De oefeningen leggen vaak het accent op een bepaald gebied, bijvoorbeeld de benen en bekken of nek en schouders, of op het hele lichaam. We doen dit altijd met aandacht: waar spannen de spieren en wat kun je ontspannen, onder andere door middel van de ademhaling. We sluiten af met rustige oefeningen en een zittende of liggende eindmeditatie. Onderdelen van de les zijn: ademhalingsoefeningen (pranayama’s), mindfulness en visualisaties.

Je hoef niets mee te nemen naar de lessen, er zijn matjes en dekentjes aanwezig. Wel is het handig om makkelijk zittende kleding te dragen. Voor de eindmeditatie is het fijn om een vest/ jasje mee te nemen.

Mocht je (langdurige) fysieke klachten hebben die invloed hebben op het beoefenen van yoga, zoals rug-,nek-, knieklachten; verhoogde / lage bloeddruk; zwangerschap, laat het dan van te voren weten. Je neemt deel aan de lessen op eigen verantwoordelijkheid. Bij mooi weer aan het einde van het seizoen is er op zaterdag een buitenles in het openluchtklaslokaal, in de uiterwaarden van Lent.

Naast deze lessen geef ik yogalessen en examentraining aan leerlingen van het Montessori College Nijmegen, waar ik werk als docent Beeldende Vorming.
adres
Voorzieningenhart de Ster, beneden in de kleine speelzaal B.
Queenstraat 37b1 in Lent.

vakanties
herfstvakantie:
woensdag 17 oktober en
zaterdag 20 oktober geen les.

contact
Neem contact op voor informatie over de lessen of als je een proefles wil volgen!

Bel: 06 22554771
Mail: anjahuinink@hotmail.com

IN YOGA Lent